91870922_124800515792187_8943317161015771136_o

Rusland

Het gaat ongetwijfeld maar een heel klein stukje zijn maar ook Rusland gaan we passeren tijdens onze trip. Deze week de weetjes over Rusland.

Het gaat ongetwijfeld maar een heel klein stukje zijn maar ook Rusland gaan we passeren tijdens onze trip. Deze week de weetjes over Rusland.Rusland is groot! Heel groot. De oppervlakte van Rusland is even groot als die van de planeet Pluto en heeft ruim 143 miljoen inwoners.Te laat komen gebeurt in Rusland vast met regelmaat aangezien het land negen tijdzones heeft, meer dan alle andere landen ter wereld. Rusland kan tot het jaar 2100 doen met het zwarte goud wat ze op voorraad hebben. Tegen die tijd zullen we toch wel een alternatief hebben.Ik mag hopen dat de pensioenleeftijd in Rusland niet op 65 jaar ligt want de gemiddelde man wordt maar 64,3 jaar oud. De vrouw kan dan wel optimaal genieten van het weduwe pensioen want die worden gemiddeld 76,1 jaar. Nergens anders in de wereld is dit sekseverschil in levensverwachting groter dan in Rusland. Dat de mannen er eerder tussen uit knijpen is te wijten aan de hoge alcoholconsumptie. De rus geeft het leven een 5,6 als rapportcijfer tegen een 7,5 van de Nederlanders. Waarschijnlijk verklaart dit ook direct de hoge alcoholconsumptie. Vorige week leerde we dat Letland relatief gezien de meeste modellen levert. Vandaag leren we dat Russische vrouwen de grootste borsten ter wereld hebben. Tenminste, dat heb ik uit de Bild. Dus niet boos worden als het niet klopt. Dit wordt echt een hele vervelende trip!

Meer verhalen

Litouwen
Deze week gaan we het hebben over weetjes uit Litouwen.
Letland
Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor wat fun facts!Deze week zijn we beland in Letland.
Rusland
Het gaat ongetwijfeld maar een heel klein stukje zijn maar ook Rusland gaan we passeren tijdens onze trip. Deze week de weetjes over Rusland.